Hírek

Spin-off sorozatot kap A fiúknak-trilógia közönségkedvenc karaktere

Forrás: Netflix

Nem akar szűnni a hype a Netflix romkom trilógiája körül. A fiúknak-trilógia legjobb mellékszereplője most saját sorozatot kap – írja a Deadline.

A fiúknak-trilógia harmadik filmje után veszi majd fel a fonalat a Lara Jean húgára, Kitty-re fókuszáló spinoff sorozat. A Netflix hatalmas rajongói tábort összekalapáló romkom filmjeinek utóda azonban nem a streamingnél készül majd el, hanem az ACE Entertainment égisze alatt.

A sorozat ráadásul nem csak, hogy visszahozza a Kitty-t megformáló Anna Catchartot, de az eredeti trilógiát író Jenny Han is közreműködik majd a sorozatban.

Nem is kis mértékben! Az író állítólag a spinoff kreátora lesz, valamint a forgatókönyv is tőle érkezik. Sőt, a produceri munkálatokból is kiveszi a részét Han.

Az egyelőre cím nélkül futó romantikus sorozat Kitty mindennapjait mutatja majd be, ahogy a legfiatalabb Covey-lányként ő is a szerelem keresésére indul. Noha a karakter már a trilógia befejező részében is talált magának egy barátot, a sorozat valószínűleg teljesen tiszta lappal indítja majd útjára a különc és nagyszájú lányt. Aki nem mellesleg az egyébként is szerethető filmek legerősebb mellékszereplője volt: nem kis mértékben hozzájárulva ahhoz, hogy ennyire sikeres legyen a Netflix gyermeke.

A nosztalgia romantikus bája – A fiúknak-trilógia

Arról nem tudni, hogy pontosan kik is térnének vissza a sorozatba, de az apukát alakító John Corbett például egy másik sorozatot leszámítva teljesen szabad. Ő tökéletesen illene is a történetbe, hiszen Kitty fiatal még ahhoz, hogy kiköltözzön a családi házból. A két színész kémiája pedig hibátlanul működött a filmek alatt is.

Ha azonban kicsit is okos a spinoffot tervező Awesomeness és ACE Entertainment duója, akkor a volt főszerepeket vivő Lana Condor és Noah Centineo is visszatérhetnek majd egy-egy rövidebb jelenet erejéig, hogy kiszolgálják a rajongókat.

Premierdátumról egyelőre korai lenne beszélni.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com