Hírek

Spinoffot kap a Kőgazdag ázsiaiak

A spinoff-film nem ugyanaz, mint a nemsokára érkező folytatás.

Astrid Young Teo és Charlie Wu karakterére koncentráló spinoff érkezhet a 2018-as Kőgazdag ázsiaiak (Crazy Rich Asians) című vígjátékhoz – írja a Collider (a karakterek színészei: Gemma Chan és Harry Shum Jr).

A spinoff film nem ugyanaz, mint a folytatás: a Kőgazdag ázsiaiak folytatása már régebb óta készül. Mindkét mű, a régebben bejelentett folytatás és a frissen kipattant leágazás is az eredeti regény írójának, Kevin Kwannak második könyvére, a Kőgazdag barátnőre alapul viszont.

Az eredeti regény, egy szatirikus romantikus komédia világsikere után nem volt meglepő a 2018-as filmadaptáció (sem az, hogy Kwan még két folytatást írt hozzá), az viszont igenis sokakat meglepett, hogy a film mind a kritikusokat, mind a közönséget megszólította és általános jó hírt szerzett magának. Globálisan 239 millió dollárt gyűjtött a mozikban, ami egy romkom esetén kivételes eredmény volt még a járvány előtt is.

A spinoff forgatókönyvét az Emmy-nevezett Barry producere és írója, Jason Kim készíti. A projekt egyelőre a korai fejlesztés fázisában jár, de a Warner Bros. állítólag imádja a Kim által felvázolt sztorit.

Sem a folytatás, sem a spinoff premierdátumáról nincs egyelőre hír.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com