Hírek

Spinoffot kap a Roseanne?

Spinoffot kap a Roseanne? Miután 2017-ben a 10. évadra visszahozta az ABC az 1988 és 1997 között futó szitkomot, most egy spinoffról tárgyal – olvastuk a TV Series Finale-en.

A Roseanne Barr nevéhez fűződő szitkom korábbi részeit a mai napig rendszeresen műsorra tűzik az egyes csatornák, nem is volt kérdés, hogy felélesztik a sorozatot. A szupersikeres 10. évad után már a következőt tervezték, amikor Barr rasszista Twittere után az ABC visszatáncolt. A csatorna azonban nem akar lemondani az arany tojást tojó tyúkról, és a tárgyalások arról folynak, hogy kihagyva a címszereplőt, Sara Gilberttel, Laurie Metcalffal és John Goodmannel folytassák, Darlene (Sara Gilbert) karakterét a középpontba állítva. Bár a képernyőről szeretnék kihagyni Barrt, a tárgyalásokból nem lehet – kérdés, hogy az egykori sztár hajlandó-e zöld utat adni a spinoffnak.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com