Hírek

Vintage kémsorozat érkezik Dominic Cooperrel – Spy City előzetes

Spy City Dominic Cooper

A Spy City-t, az AMC+ sorozatát április 15-től lehet látni. Itt jönnek a részletek és a legstílusosabb képek.

Öltönyben és nyakkendőben tér vissza az AMC műsorára Dominic Cooper. A Preacher egykori sztárja az április közepén induló sorozat, a Spy City kémeként lesz tartható a csatorna streaming platformján. A sorozat showrunnere William Boyd, aki a forgatókönyvet is írta. A nevéhez fűződik a Chaplin, a ’90-es évek tévéfilmjével, de nem keverendő össze az azonos nevű forgatókönyvíróval, aki pedig Charlie Chaplin filmjein dolgozott, de már régen elhunyt.

A Spy City Berlinben játszódik a hatvanas években, díszletei és jelmezei pedig magas minőségről árulkodnak. A Collider beszámolója szerint valószínűleg szeretnék felvenni a versenyt a téma másik nagy szereplőjével, A vezércsellel.

A film az angol kém, Fielding Scott (Dominic Cooper) történetét követi, akit 1961-ben Berlinbe küldenek, hogy a hidegháború közepén szovjet államtitkokat kutasson. Természetesen egy kettős ügynök is felbukik, ami nem kizárt, hogy éppen maga Scott. Cooper akcentusa és sármja ugyanúgy főszereplő a filmben, mint Berlin vagy maga a színész.

Avatar

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, főszerkesztő-helyettes. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. sergoandras@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés