Hírek

Squid Game reality sorozat készül a Netflixen

A Squid Game: The Challenge reality-sorozat minden idők legnagyobb pénznyereményét kínálja majd.

A legnagyobb reality verseny, amit valaha megrendeztek” – így harangozta be a Netflix a Squid Game: The Challenge (kb. „Squid Game: A kihívás”) című műsorát (írja a The Hollywood Reporter).

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Hwang Dong-hyuk rendező és a Netflix Squid Game című sorozatának első évada az utóbbi évek egyik legnagyobb szenzációja volt és számos Netflix rekordot tart. „Az utóbbi évek egyik legelborzasztóbb, mégis legokosabb Netflix sorozata (…) rendkívül időszerű és szemfelnyitó üzenet” – írtuk akkor a sorozatról.

A reality-műsorban 456 játékos versenghet majd egy rekordot jelentő 4,56 millió dolláros nyereményért (a Fox korábban már kiadott 5 millió dollár értékű nyereményszerződést is az X-Factorban, de készpénz-nyereményként valóban ez a csúcstartó). „A rajongók lenyűgöző és kiszámíthatatlan élményre számíthatnak, ahol a 456 valódi versenyző a valaha volt leghatalmasabb versenysorozatban szerepelnek majd, feszültség és váratlan fordulatok közepette” – nyilatkozta Brandon Riegg, a Netflix reality és dokumentum-ágának vezetője.

A verseny 10 epizódból áll majd – ami eggyel több, mint a fikciós első évadé volt. Bárki jelentkezhet ezen az oldalon, és a készítők az egész világról szeretnének versenyzőket látni – az egyetlen megkötés, hogy a jelentkezőnek tudnia kell angolul.

A Squid Game sorozat második évadának gyártását nemrég jelentették be.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!

Podcast

Hirdetés

Hirdetés