Hírek

Stahelski nem mond le a Hegylakóról

A John Wick–franchise rendezője, Chad Stahelski felfedte, hogy még mindig részt vesz a Hegylakó-projektben, bár mostanában a májusban érkező John Wick: Chapter 3-vel van elfoglalva.

Ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk, érkezik a Hegylakó-reboot. Már ekkor szó volt róla, hogy a kiszemelt rendező nem más, mint a John Wick–franchise direktora, Chad Stahelski.   

„Nagyon érdekel a Hegylakó. Félelmetesen hasonlít a John Wickre. Adott egy nagyszerű mitológia és egy nagy kihívás az akciók terén. Milyen lenne egy fickó 500 évnyi kardforgató gyakorlat után? A szívemben még mindig kaszkadőr vagyok. Ha újra fel akarod találni a tűzharcot, hogyan csinálnád? Ha újra ki akarod találni a kardozást, hogyan csinálnád? Na itt tartunk most. Imádtam az első Hegylakót, és úgy érzem, jó helyzetben vagyok. A kreatív team, a producerek és a stúdió, ami az egész mögött áll, azt mondták: a tied, azt csinálsz vele, amit akarsz.”

Mivel Stahelski a John Wickkel volt elfoglalva, egy ideje nem hallottunk a munkálatokról, de a rendező az Entertainment Weeklynek adott interjújában elmondta, hogy ennek ellenére sem mondott le tervéről.

„Még mindig nagyon szeretném elkészíteni a Hegylakót. Nagy rajongója vagyok. Most viszont Richard Kadrey fantasy könyvsorozatán, a Sandman Slim forgatókönyvén dolgozom, nagyon élvezem.”

A Hegylakó 1986-ban Christopher Lambert és Sean Connery főszereplésével került először nagyvászonra, hogy aztán számos folytatást megéljen a mozikban és a tévében egyaránt.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com