Hírek

Stallone a Creed folytatásában visszatérne a ringbe

creedA Creed – Apolló fia című bokszfilm amerikai sikere után Sylvester Stallone arról beszélt a Variety-nek adott interjújában, hogy a produkció folytatásában Rocky Balboaként visszatérne a ringbe.

A Creed – Apolló fia több mint 100 millió dolláros bevételt hozott az amerikai jegypénztáraknál. A filmet a New Line-nal együtt finanszírozó MGM vezetője, Gary Barber már be is jelentette: „Kétség sem férhet hozzá, megcsináljuk a Creed 2-t”.

A Creed rendezője, Ryan Coogler ugyanakkor már tárgyal a Marvellel a Black Panther forgatásáról, ezért Stallone szerint vagy megvárják, amíg visszatérhet a folytatáshoz, vagy producerként dolgozik majd a filmen egy másik rendezővel a fedélzeten.

Cooglernek és Stallonénak már vannak ötletei az új Creed sztorijára. Az egyik verzió szerint a film a múltba vezetne, és visszatérhetne Carl Weathers, hogy ismét eljátssza Apollo Creedet, aki az 1985-ös Rocky IV-ben meghalt. „Ryannek van néhány elképzelése a jövőre és a múltra vonatkozóan és ezek egyike szerint Rocky és Apollo megint együtt szerepelne” – mondta el Stallone. A színész megjegyezte, hogy nemrég futott össze Weathersszel, és úgy látta, még mindig jó formában van. „El se hiszem, hogy együtt voltunk a ringben. Még akkor is, ha csak eljátszottuk a küzdelmet” – mesélte.

https://www.youtube.com/watch?v=qvAEX73ERv0

Coogler az ötlet megszellőztetését így kommentálta: „Jaj, ne. Sly nem tud titkot tartani”. A Creedben Apolló fiát alakító Michael B. Jordan azonban a Variety szerint kételkedik ebben a változatban: „Akkor tehát egy CGI verziót kapunk majd Sly-ból?” – csipkelődött, és hozzátette, hogy szeretne benne lenni a folytatásban.

Egy másik változat ugyanis Apollo fiának történetét folytatná. „Új, még kegyetlenebb ellenféllel kellene kiállnia, egy nagy orosszal” – fejtette ki Stallone. Úgy vélte, ebbe a filmbe különböző kultúrák bemutatása is beleférne, illetve meg lehetne mutatni, mi lesz az Amerikába érkező oroszokkal.

Avatar

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, főszerkesztő-helyettes. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. sergoandras@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya