Hírek

Stallone nem tér vissza többé A feláldozhatók Barney Ross-aként

A feláldozhatók-filmek egyik atyja és főhőse elköszön a szériától. A szeptemberben kezdődött forgatás számára már véget is ért, Instagram-posztjában búcsúzott.

Sylvester Stallone elmondása szerint itt az ideje, hogy továbblépjen és búcsút vegyen Barney Ross karakterétől. A feláldozhatók 4. részének forgatása előző hónapban kezdődött, az egyelőre nem derült ki pontosan, hogy – a történet szempontjából – Stallone számára miért ért véget mindössze pár nap után. A szériához több mint 10 éve kötődik szorosan Stallone neve, így, ahogyan ő is elmondta, a búcsú keserédes az ő és az egész stáb számára. De ahogyan a videóban fogalmazott, itt az ideje, hogy átadja a stafétabotot Jason Stathamnek, aki a filmekben Lee Christmast alakítja – írja a Collider.

A negyedik részben a produkció nagy akciósztárjainak (Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson, Dolph Lundgren) csapatához olyan nevek csatlakoznak, mint Andy Garcia, Megan Fox, 50 Cent és Tony Jaa harcművész.

Stallone Instagram-videójában a forgatás helyszínén barangolva mesél nemcsak arról, hogy mit jelentett számára A feláldozhatók-szériában szerepelni, sőt, kiötölni azt, de arról is, szerinte mi a filmezés legfőbb értelme. Elmondja, milyen fontosnak tartja, hogy kötődni tudjon a megformált karakterekhez, ahogyan az is, hogy szórakoztathatja a közönséget ennyi éve, ezen keresztül kapcsolatot teremtve velük.

Egy percig se higgye azonban senki, hogy Stallone a melankolikus búcsújában a filmipartól is elköszön: mint mondta, felkészül a következő filmes kihívására. Lehet találgatni, vajon mi lesz a színész-író-rendező következő projektje – talán a Rocky előzménysorozaton dolgozik, amelyről nagyjából fél éve felröppentek a hírek?

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés