Hírek

Stallone rendezi, pénzeli és edzi is Creedet a folytatásban

Steven Caple Jr. a Creed 2 rendezője

Sejtethető volt a folytatás, ám Sylvester Stallone – vagyis Rocky Balboa – a rendezői székben nem biztos, hogy a legjobb döntés a Creed: Apollo fia második része számára.

Félreértés ne essék, kedvelem Sylvester Stallonét – még szurkoltam is neki, hogy nyerje meg az Oscart a Creedért. Korábban nem láttam tőle olyan elhivatott színészi munkát, mint abban a filmben. Számomra meghaladta B-kategóriás akciósztár-státuszát. Ám a rendezés már más terep, ahol Stallone csak néha-néha találja el a célt, sokszor melléüt.

A Rocky második, harmadik és negyedik részét neki köszönhetjük,

és itt már egyre komolytalanabbá vált a franchise. A földhöz ragadt drámából inkább szórakoztatásra menő átlagos sportfilmek váltak. Stallone emellett egy korrekt akciófilmet, a The Expendablest és egy keményen odavágós akciófilmet, a John Rambót is rendezte. Karrierje és a produkcióba való bevonódása miatt kézenfekvő tehát, hogy ő rendezi a Creed második részét a produceri és színészi teendői mellett, ám Stallone nem egy Ryan Coogler. A korábbi rendező jelenleg a Marvelnél van lefoglalva a Fekete Párduc utómunkálataival.

Stallone szerint a Creed második részét már jövőre mozikba küldik, újból Michael B. Jordannel a főszerepben.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya