Hírek

Így néz ki Stan és Pan az új életrajzi filmjükben

A némafilmek egyik legismertebb alakjairól film készül. Az alábbi cikkben forgatási fotót is találhattok Stanról és Panról.

Stan Laurel és Oliver Hardy párosa legendás, ezt pedig a Stan & Ollie című film hivatott megtisztelni. Az életrajzi alkotásban a vékony, együgyű és totojázó Stant Steve Coogan kelti életre, míg a dühös, testesebb Hardyt – magyar fordításban Pant – John C. Reilly játszhatja.

A film a két színész barátságáról, munkakapcsolatáról és üstökös erejű sikerükről szól majd. A Mocsok rendezője, Jon S. Baird készíti az alkotást, mely az idei BFI London Film Festival záró alkotása lesz. A fesztivál művészeti igazgatója szerint a Stan & Ollie kihagyhatatlan lesz a filmkedvelők számára:

„Laurel és Hardy bizonyítja számunkra, hogy a komikusi időzítés örök érvényű.”

Szélesebb tömegek leghamarabb csak 2019 januárjától láthatják a Stan & Ollie című filmet. Coogan és Reilly mellett Danny Huston, Shirley Henderson és Nina Arianda kaptak még fontosabb szerepet.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya