Hírek

Nem lesz több Stan Lee cameo?

Miközben próbáljuk elfogadni, hogy kedvenc hőseink szülőatyja meghalt, újabb kérdések merülnek fel. Stan Leenek eddig mindig volt egy vicces, kedves vagy bölcs cameója, viszont a Sötét Főnixben például már nem lesz benne – olvastuk a Dark Horizons oldalán.

Stan Leenek eddig mindig volt cameo szerepe a Marvel-karakterekről szóló filmekben: a két Deadpool filmben, az X-Men filmekben, a Pókemberben, a Hulkban, a Mallratsban, a Big Hero 6-ben és így tovább.

Van fogalmunk róla: Cameo

Stan Lee hangját hallhatjuk még két most készülő filmben, a Ralph lezúzza a netetben és a Pókember: Irány a Pókverzum!-ban.

Oké, de mi lesz ezután?

Lesz még Stan Lee cameo, vagy ahogy tőle, a cameo szerepeitől is el kell búcsúznunk? Például a következő X-Men filmhez a Sötét Főnixhez már nem forgattak semmit Stan Lee-vel. Bár az se egyértelmű, hogy ez egyáltalán tervbe volt-e véve, vagy sem.

Az Independent mindezzel szemben arról ír, hogy a Marvel kapitány és a Bosszúállók 4-hez elkészültek a cameo jelenetek, úgyhogy Stan Lee-t még viszontláthatjuk ezekben a filmekben. Az állítást Joe Russo, a Bosszúállók 4. rendezője erősítette meg.

Mindenesetre emlékezzünk arra, amik eddig voltak. A következő összeállításban megnézhetjük az összes Stan Lee cameót.

 

* * *

A cikk 2018. november 15-én 9:40-kor frissítve lett az Independent állításának megfelelően.

 

Keller Mirella

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja. kellermirella@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..