Hírek

Star Trek: Discovery, War Machine és The Glass Castle – Előzetesdömping

Általában minden napra jut legalább egy valamire való előzetes, de most olyan mennyiségben jöttek ki a trailerek és klipek, hogy inkább csokorba szedtük őket.

War Machine

A Netflixen május 26-án debütál David Michôd háborús vígjátéka, a War Machine Brad Pitt főszereplésével, és már láthattunk is hozzá két előzetest, most még egy kis klippel is megpróbálják meghozni hozzá a kedvet. Az abszurd humor eléggé átjön ebben a rövidke videóban, meg is hozta hozzá a kedvünket! Főként, mivel Pitt mellet Tilda Swinton, Ben Kingsley és Will Poulter is feltűnik a filmben.

 Star Trek: Discovery

A CBS csatorna úgy döntött, újabb sorozatot készít a Star Trekből, me pedig végre nyilvánosságra hozták hozzá az első előzetest. Egészen eddig nem lehetett sokat tudni a készülő sorozatról, most azonban kiderült, hogy egy teljesen új történet, új küldetések és új társaság köré épülnek majd a részek, ráadásul 10 évvel az Enterprise kalandjai előtt.

A szerencse háza

Június végén érkezik a mozikba Andrew Jay Cohen vígjátéka, A szerencse háza. Will Ferrell és Amy Poehler, akik korábban a Saturday Night Live-ban és a Jégi dicsőségünkben szerepeltek együtt, most egy házaspárt alakítanak, akik illegális kaszinót nyitnak a pincéjükben. Valószínűleg a kelleténél több altesti poénra számíthatunk, de azért van benne potenciál is bőven.

Az üvegpalota

Jeanette Walls amerikai írónő Az üvegpalota című emlékiratainak filmváltozata már csak a szereplőgárda miatt is figyelemre méltó: Brie Larson, Naomi Watts és Woody Harrelson is feltűnik majd az adaptációban. A Lionsgate most hozta nyilvánosságra az első előzetest az egészen biztosan nagy sikerű filmhez. A jó nézettség már csak azért is garantált, mert a regény mindeddig a leghosszabb ideig vezette a New York Times könyvlistáját.

A mogyoró-meló 2

A gyerekek sem maradnak ínyencség nélkül. Bár 2014-ben eléggé nagy bukásnak nyilvánult A mogyoró meló – legalábbis ami a kritikákat illeti – ez nem akadályozta meg az alkotókat abban, hogy még egy bőrt lehúzzanak a témáról. A karaktereket elnézve kétség sem fér hozzá, hogy ez most inkább egy koppintása lesz a tavalyi nagy sikernek,  A kis kedvencek titkos életének.

A múmia

Már csak pár hét, és bemutatják A Múmiát, de ezúttal talán kicsivel komolyabb mozit kapunk, mint az ezredforduló környékén. Akkor Brendan Fraser és Rachel Weisz főszereplésével készült a „szuperprodukció”, ezúttal viszont Tom Cruise, Sofia Boutella és Annabelle Wallis lesz látható a fontosabb szerepekben.

Okja

A Netflix egy másik igencsak várt produkcióhoz is adott ma nekünk egy előzetes, ez pedig nem más, mint a Snowpiercerrel világhírűvé vált Bong Joon Ho Okja című drámája. A direktor a fő szerepeket ezúttal Tilda Swintonra és Paul Danóra bízta, így csalódni már szinte biztos nem fogunk.

Black Lightning

A DC újabb képregénysorozattal rukkol elő, ezúttal Fekete Villám karaktere köré építve azt. Ezzel immár 5 DC-s sorozat fut párhuzamosan: a Zöld Íjász, a Villám, a Szuperlány és a Holnap legendái és a The CW által berendelt Black Lightning, Cress Williamsszel a főszerepben.

https://www.youtube.com/watch?v=RZpJeuXo2CY

Young Sheldon

A legnagyobb izgalmat azonban mégiscsak az okozta, hogy a már régóta pedzegetett előzmény-sorozathoz, a Young Sheldonhoz megérkezett az első előzetes. Az Agymenők főszereplőjének, Sheldonnak a gyermekéveit bemutató vígjátékszéria garantált nézettségre számíthat, legalábbis pár rész erejéig.

https://www.youtube.com/watch?v=SUfx6oDQt44

 

Nardai Dorina

Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com