Hírek

Star Trek-filmet rendezhet Quentin Tarantino?

Quentin Tarantino sem lógatja a lábát! Egyre több információt kapunk új filmjéről, de most úgy tűnik, a rendező már a következő projekten is erősen gondolkozik. Star Trek-filmet rendezne, az alkotás ötlete pedig már ki is pattant a fejéből – írja a Collider.

Habár Tarantino legújabb, 9. alkotása, a Charles Manson-hoz kötődő, de nem kifejezetten direktben róla szóló műve is új irányvonalat jelent a rendező munkásságában, ezzel a hírrel még egyet emelt a téten. Tarantino még sosem rendezett ekkora franchise-ban, ráadásul a sci-fi sem a fő területe finoman szólva. Ez persze sosem állította meg a rendezőt semmiben, hiszen ő aztán szereti a kihívásokat.

Egyelőre annyit tudni, hogy a rendező előjött egy Star Trek-es filmötlettel, amit már meg is osztott J.J. Abrams rendező-producerrel, aki nem mellesleg az elmúlt néhány Star Trek alkotás (Mindenen túl, Sötétségben) során producerként vett részt a projektekben. Az ötletet Abrams vitte tovább a Paramount-hoz, ahol az a terv, hogy összeüljön egy íróbrigád és forgatókönyv szülessen Tarantino öltelétől.

Persze ha minden jól alakul, a rendezői székbe is az Oscar-díjas Tarantino ülne, a film egyik producere pedig mindenképp Abrams lenne. A projekt végtelenül izgalmasnak ígérkezik, hiszen ha valaki új látásmódot vihet a sci-fi műfaj egyik legmeghatározóbb univerzumába, az Quentin Tarantino.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com