Hírek

Star Wars 7: Sorozatban kilencszer nézte meg egy rajongó

star_wars_ebredo_ero_3Sorozatban kilencszer nézte meg Az ébredő Erő című új részt egy amerikai mozilánc által rendezett Star Wars-maraton nyertese.

Az amerikai mozilánc kihívására a versenyzőknek végig kellett nézniük az első hat részt, majd utána a hetediket annyiszor, míg végül csak egyikük maradt talpon. A győztes Jim Braden csaknem két teljes napot töltött a moziban, és hat másik rajongót múlt felül.

Braden hét évre szóló ingyenes belépőt kapott a mozihálózattól, valamint emléktárgyakkal is gazdagodott, és a tiszteletére az ő nevét viseli az egyik szék a moziban, ahol a versenyt rendezték.

Az austini férfi a széria nagy rajongójának tartja magát, a legújabb részt már évek óta várta. Az ébredő Erő első vetítésén a fia is ott volt vele, ami különösen nagy örömmel töltötte el a The Hollywood Reporter szerint. Az első vetítést eufóriában nézte végig, a többi vetítésen pedig már inkább a részletekre figyelt. A nyolcadik és a kilencedik alkalmat már kicsit nehezebben bírta – vallotta be.

A Star Wars: Az ébredő Erő a Jurassic World globális hegybevételi rekordját megdöntve 528 millió dollárt keresett nyitó hétvégéjén és azóta is világszerte lázban tartja a rajongókat.

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés