Hírek

Végre kiderült, kik lesznek a Skywalker korának új karakterei

A Vanity Fair exkluzív képeket közölt a Star Wars: Skywalker korához, melyekből fény derül az eddig titokzatos új karakterek kilétére is.

Majd’ egy hónapja jött ki a decemberben mozikba kerülő 9. Star Wars epizód előzetese. Ebből kiderült, hogy Lando Carlissian (Billy Dee Williams), Palpatine nagyúr (Ian McDiarmid), de még Leia Organa (Carrie Fisher) is visszatérnek a harmadik trilógia utolsó darabjában. Emellett persze a film továbbra is a fiatal generációra igyekszik fókuszálni, így Rey (Daisy Ridley), Kylo Ren (Adam Driver), Poe (Oscar Isaac) és Finn (John Boyega) is mind láthatóak voltak, ha csak egy villanás erejéig is a trailerben.

Fotó: Annie Leibovitz

Most a Vanity Fair és a világhírű fotós, Annie Leibovitz mutatott be vadonatúj képeket a Skywalker korából. Az anyagból kiderül néhány fontos információ a már ismert szereplőkről – például, hogy a Kylo Ren és Rey közti Erő-kötelék még annál is mélyebben gyökerezik, mint korábban hittük –, illetve

az új karakterek személyazonosságáról is lehull a lepel.

A korábban bejelentett színészek közül az egyik Keri Russell egy maszkos törvényen kívülit, Zorri Blisst játssza. Kijimi bolygóján él, a karakter képe pedig a havas világ tolvajnegyedében készült.

Fotó: Annie Leibovitz

A Kijimi mellett még egy új bolygót, a  Pasaanát is megismerjük a Star Wars IX-ben, amely őslakosai az Aki-Akik lesznek.

Fotó: Annie Leibovitz

Richard E. Grant is megjelenik a filmben. Ő Pryde tábornokot alakítja, s a fotón Domhall Gleeson Hux tábornokával látható. Néhány rajongói elmélet szerint (a vezetéknév különbsége ellenére) Pryde lesz Hux tábornok apja.

Fotó: Annie Leibovitz

A Lady Macbeth-ből is ismert Naomi Ackie pedig úgy tűnik, Finn új harcostársa lesz, akinek igencsak jól megy a lovaglás és az íjászat. Emellett sokan arra tippelnek, Ackie karaktere egyben Lando Carlissian lánya is, ami egész logikus következtetésnek hangzik.

Fotó: Annie Leibovitz

Ezen kívül kaptunk még egy igen sokat sejtető képet Luke Skywalkerről is, aki egy világégés közepén áll a leharcolt R2D2 oldalán. Vajon ez azt jelenti, hogy a jedi lovag mégsem vált eggyé az Erővel  Az utolsó Jedik végén? Vagy csupán annyit, hogy még nem akarták szellemként ábrázolni?

Fotó: Annie Leibovitz

Star Wars: Skywalker korát Az ébredő Erő után ismét J. J. Abrams rendezi, s egyben ő írta a film forgatókönyvét is Chris Terrióval együtt. A zenét ismét John Williams komponálja, így abban már biztosak lehetünk, hogy a produkciónak legalább egy aspektusában biztosan nem fogunk csalódni. A 9. epizód december 19-én kerül a magyar mozikba.

Rakita Vivien

Rakita Vivien az ELTE Bölcsészkarán végzett film szakon. Kedvence a midcult, illetve a történelmi és gengszterfilmek, valamint sorozatok széles skálája. 2017 óta tagja a Filmtekercs csapatának.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com