Hírek

Star Wars: Skywalker kora – Újabb hírmorzsák a rejtélyes Ren-lovagokról

knightsofren

A Star Wars: Az ébredő Erő óta tartják bizonytalanságban a rajongókat a Ren-lovagok kilétét illetően. Nem tudjuk, kik ők, mi a konkrét céljuk és feladatuk, egy biztos: ijesztő titokzatosságot kölcsönöz nekik markáns öltözetük és maszkjuk.

A slashfilm.com értesülései szerint a Ultimate Star Wars New Edition című legfrissebb kézikönyvben egy leírást találhatunk Kylo Ren titokzatos magánseregének tagjairól.

A harcosok Az utolsó Jedikben ugyan nem szerepeltek, és az alkotók információi szerint a saga év végén érkező, legfrissebb darabjában megjelennek, mégsem láthatjuk majd arcukat, ugyanis – valamilyen rejtélyes oknál fogva – sosem vehetik le álarcukat.

renlovagok
Ren-lovagok

 

Idézet a könyvből: „A lovagok Kylo Ren leghalálosabb és legtitokzatosabb harcosai. Testüket kopott páncél burkolja, az arcukat pedig állandóan elfedi a vészjósló álarcuk – amely az új Legfőbb Vezér saját maszkját idézi –, éppen ezért még az is rejtély, hogy milyen fajhoz tartoznak. Ami viszont egyértelmű mindenki számára, aki küzdeni látja őket, hogy senki nem ér fel hozzájuk harci képességek és vívótudás terén.

Mindegyik lovagnak halálos és egyedi fegyvere van, amely távoli vagy közelharc során használható.”

Reménykedjünk, hogy a fenti leírásnál kicsit több is kiderül ezekről az izgalmas karakterekről év végén a mozikban. A Skywalker kora hazai premierje december 19-én lesz.

Addig is – immáron magyar szinkronnal is – megtekinthető a Skywalker kora legutóbbi előzetese.

Szabó Zsolt Szilveszter

Szabó Zsolt Szilveszter

Szabó Zsolt Szilveszter a szombathelyi BDF-en végzett mozgókép- és médiakultúra szakon. 25 éve foglalkozik filmekkel. Specializációja a sci-fi, a szerzői filmek, a zsánermozik szerzői változatai és a bizarr műfajkevercsek. Szívesen bíbelődik a rebellis, besorolhatatlan alkotók műveivel, a rendszerváltás környéki és utáni magyar filmmel, valamint az egzotikus országok mindenkori filmjeivel.

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..