Hírek

Startol a Cinema City Filmünnep és a Mi Mozink filmnapok

Mi Mozink Filmnapok

Mi Mozink FilmnapokFéláron nézhetünk meg szinte minden filmet a hétvégén Budapesten és országszerte több helyen, hiszen csütörtökön, október 10-én indul a Cinema City Filmünnep és a Mi Mozink Filmnapok. 

A Mi Mozink mozijaiban minden jegy 690 Ft-ba, minden 3D-s film jegye 890 Ft-ba kerül csütörtöktől vasárnapig. A Cinema City hálózat hasonló akcióval készül, ott is ugyanennyibe kerülnek a jegyek. Gyakorlatilag az összes premierre szól a kedvezmény, az egyetlen kivétel a Gravitáció, annak forgalmazója élt a tulajdonjogával, és megtiltotta Alfonso Cuarón remekművének részvételét az akcióban.

A Cinema City további izgalmas elemekkel készül, a jegykezelők például sztárok lesznek egyes időpontokban. Néhány film után közönségtalálkozót szerveznek, a legérdekesebbnek talán az Argo 2 ígérkezik, ahol Árpa Attila rendező jelenlétében levetítik a hozzá tartozó werkfilmet is. Filmklub beszélgetéseket is tartanak többek között a Dianáról, a Tajtékos napokról, a Hajsza a győzelemértről és a Machete gyilkolról, amelynek premier előtti vetítése is itt zajlik.

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com