Hírek

Stellan Skarsgård csatlakozott a Dűne feldolgozásának stábjához

Stellan Skarsgård is csatlakozott a sci-fi rajongók körében klasszikusnak számító film újragondolt változatának stábjához Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson és Dave Bautista mellé.

Frank Herbert kultikus regényciklusának első részéből Dűne címmel 1984-ben David Lynch forgatott mozifilmet, ám Denis Villeneuve a regény teljesen új adaptációját ígéri. A tervezett stáb folyamatosan bővül.

Skarsgård, akit legutóbb a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba című filmben láthattunk, a Dűne újrafeldolgozásában Harkonnen báró szerepét fogja alakítani, akinek a családja korábban Arrakis homokdűnéit uralta. A báró unokaöccsének, a kegyetlen Glossu Rabban szerepében Dave Bautista tűnik majd fel, míg Leto Atreides herceg fiának és örökösének szerepét Timothée Chalamet kapta meg.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. mlinarikmariann@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..