Hírek

Stellan Skarsgård is csatlakozott a Zsivány Egyes-sorozat stábjához

Stellan Skarsgård is csatlakozott a Zsivány Egyes-sorozat stábjához, amivel kapcsolatban egyre több információ lát mostanában napvilágot.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A Variety értesülései szerint Stellan Skarsgård is csatlakozott a Rogue One: A Star Wars Story spinoff sorozat stábjához. A sorozat hivatalos címe jelenleg még nem ismert, de a stáblistával kapcsolatban folyamatosan érkeznek az újabb információk. Az még nem nyilvános, hogy milyen szerepben fog feltűnni a színész a szériában, ami Cassian Andor fiatalkorának eseményeit követi majd nyomon.

Az alkotók  egyfajta kémtörténetet ígérnek, sok akciójelenettel tűzdelve. A forgatás pedig a tervek szerint ősszel kezdődik. (Diego Luna tehát visszatér, annak ellenére, hogy korábban úgy tűnt, végleg elbúcsúzott a Star Wars világától.)

Mint ismert, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet munkálatai során történt néhány váratlan fordulat, amelyek közé tartozott, hogy – többek között – a Bourne-filmek és Az ördög ügyvédje révén ismertté vált Tony Gilroy átírta a forgatókönyvet, majd levezényelte az utólagos forgatásokat.

A Lucasfilm úgy tűnik így már elégedett volt a végeredménnyel: Az élőszereplős Cassian Andor-sorozat pilotepizódját is ő írja és rendezi majd.  (Ebbe már csak azért is érdekes belegondolni, mert Gilroy korábban egy interjúban nyíltan felvállalta, hogy nem igazán érdekli őt a Star Wars világa. Ennek ellenére, neve egyre szorosabban kapcsolódik a franchise-hoz.)

Disney+ sorozatának premierdátumára valamikor 2021-ben lehet számítani. Ennél pontosabb információra várni kell ebben a kérdésben is. Skarsgårdot előtte még Denis Villeneuve Dűne újragondoloásában is láthatja majd a közönség Harkonnen báró szerepében.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.