Hírek

Stephen Dorff a True Detective 3. évadának stábjában

Szépen lassan jönnek ki a nevek a True Detective új évadának szereplőgárdájából. Stephen Dorff pedig olyan adalék, akinek hallatán egy kicsivel jobban is érdekel a projekt.

Stephen Dorff sosem volt A-kategóriás színész. Kisebb produkciókban (Made in Hollywood, Penge) tudott emlékezeteset nyújtani, de sosem ő volt a sztár. Egy megbízható karakterszínész, aki az utóbbi évekre kicsit eltűnt, ám ez nagy visszatérés lehet számára. Jelenleg a Bőrpofa című horrorfilmben láthatjuk, ahol szintén a törvény emberét alakítja – ez feltehetően nem is lesz másképp a True Detective 3. évadában sem.

A színész Mahershala Alihoz és Carmen Ejogóhoz csatlakozik majd, ráadásul fő karakterként,

nem egy felejthető mellékszerepben, mint David Morse a 2. évadban. Nic Pizzolatto visszatér mint az évad írója, showrunnere és egy-két epizód rendezője. Az évad fő rendezője Jeremy Saulnier lesz, akinek olyan remek indie-filmeket köszönhetünk, mint a Blue Ruin vagy a Green Room. Ilyen referenciák alapján szinte adja magát, hogy Saulniernek True Detective-et kell rendeznie. Sajnos a 3. évadot leghamarabb 2018 végén – de könnyen lehet, hogy csak 2019-ben – láthatjuk.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com