Hírek

Steve Carell és Greg Daniels ismét egy sorozaton dolgozik majd

A Netflix berendelte a Space Force című sorozatot.

Steve Carell és Greg Daniels az The Office után most ismét együtt dolgozhatnak. Ráadásul a frissen berendelt Space Force című sorozatban Carell a színészi feladatokon túl, vezető producer is lesz. Mindez azonban nem befolyásolja az Apple reggeli drámasorozatában való közreműködését. A techóriás első saját gyártású drámasorozatában színész  Jennifer Aniston és Reese Witherspoon oldalán lesz majd látható. 

https://www.youtube.com/watch?v=5QgJR4pAPlE

 

 

 

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. mlinarikmariann@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya