Hírek

Steve Carrellel és Ryan Reynoldsal jön John Krasinski If című filmje

Steve-Carrell-John-Krasinski-Ryan-Reynolds-If

Steve Carrell is szerepelni fog John Krasinski következő If című filmjében, ahol Ryan Reynolds már berendezkedett.

Az Office (A hivatal) rajongói végre megkapják a régóta kért újraegyesülést, igaz, nem a Dunder Mifflin irodájában.

Steve Carrell ugyanis csatlakozott Ryan Reynolds mellé az If (Ha), vagyis John Krasinski következő filmjének szereplőgárdájához.

A filmben biztosan szerepelni fog Ryan Reynolds, Phoebe Waller-Bridge (Bolhafészek) és Fiona Shaw (Harry Potter) is. Hozzájuk csatlakozott most a Minari ifjú sztárja Alan Kim, a Loki Sylvie-jét gyerekként alakító Cailey Fleming és a Watchmenben is szereplő Louis Gossett Jr., valamint Steve Carrell – írja a Deadline.

Az If egy gyermek útját követi, ahogy újra felismeri a képzelőerejét. A film Krasinski saját ötletéből született, több részlet egyelőre nem ismert. Krasinski ír, rendez és producere is lesz a filmnek. Az If premierdátumának 2023. november 17-ét jelölték meg.

John Krasinski és Steve Carrell számára az If lesz az első projekt, amin együtt dolgozhatnak a 2013-ban véget érő The Office óta. A sorozat kiemelte az azóta rendezői babérokra törő John Krasinskit és egy megkerülhetetlen sztárt kreált Steve Carrellből. Carrell február elején visszatér a Netflixre a Űrhadosztály második évadjában. A színész a hangját kölcsönzi Grunak a nyáron várható Minyonok következő részében is.

Ryan Reynolds javában forgatja a Spirited című Karácsonyi ének feldolgozást, és bár azt nyilatkozta, szünetet tart, számos filmjét bejelentették. Biztosan érkezik a Deadpool 3, ahol a színész visszatér Wade Wilson karakteréhez és szerepelni fog a Cluedo társasjáték filmes variációjában is: Clue.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com