Hírek

Steven Spielberg következő filmje 2026 májusában érkezik, és talán UFO témájú lesz

Régi munkatársa, David Koepp írja a filmet, amely egy Spielberg által megalkotott eredeti történeten alapul.

Steven Spielberg következő filmje 2026. május 15-én kerül a mozikba – jelentette be csütörtökön a Universal és az Amblin Entertainment. Az egyelőre cím nélküli film eredeti történet lesz, de a cselekmény részleteit egyelőre titokban tartják – írja a The Hollywood Reporter.

A forgatókönyvet Spielberg régi munkatársa, David Koepp írja (többek között ő készítette a Jurassic Park és A kristálykoponya királysága forgatókönyveit is).

Korábban szó volt róla, hogy Spielberg és Koepp egy olyan projekten dolgoznak együtt, ami UFO-król szól: sajnos nem tudni, hogy a mostani bejelentés ugyanerről a projektről szól-e.

Spielberg maga legutóbb a 2022-ben bemutatott, félig önéletrajzi ihletésű The Fabelmans című filmet rendezte; ez a film hét Oscar-jelölést kapott, többek között a legjobb film, a rendezés, a legjobb eredeti forgatókönyv, a legjobb színésznő és a legjobb film kategóriájában. Spielberg, amint az jól ismert, minden idők legtöbb bevételt hozó rendezője és háromszoros Oscar-díjas alkotó.

Kristie Macosko Krieger, egy másik régi munkatárs, a cím nélküli film producere lesz.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com