Hírek

Steven Yeun lesz Jordan Peele új filmjének sztárja

A Minari friss Oscar-jelöltje, Steven Yeun is szerepelni fog Jordan Peele új mozijában, melynél egyelőre a premierdátumon és pár színész kilétén kívül mindent titokban tartanak.

Jordan Peele még csak két filmet készített, de már olyan siker övezi nevét, hogy nem csoda, a filmszeretők (különösen az intelligens horror rajongói) tűkön ülnek következő projektje miatt. A Tűnj el! rasszizmusparáján alapuló horrorszatírája és a Mi társadalomkritikus thrillere diskurzusok tömkelegét szállította – utóbbiról a Filmtekercs is készített egy mélyelemzést, hogy feltárja a megbúvó rétegeket a szimbólumokkal elmesélt történetében.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Ők is mi vagyunk – Jordan Peele Mi című filmjének elemzése

Nem kis elvárások vannak tehát Peele készülő mozija kapcsán: vajon sikerül-e a mesterhármas? Egy biztos, a színészeken valószínűleg nem fog múlni. Steven Yeun, a The Walking Dead sztárja, aki az év egyik legnagyobb kiugrását produkálta, szintén megjelenik majd a produkcióban. A 37 éves dél-koreai származású színész idén egy Oscar-jelöléssel lett gazdagabb,

ráadásul ő lett az első ázsiai-amerikai férfi színész, akit ez a megtiszteltetés ért.

Yeun mellett a Judas and the Black Messiah című film kapcsán szintén Oscar-várományos Daniel Kaluuya, valamint a Ha a Beale utca mesélni tudna színésze, Keke Palmer lesznek láthatók.

Peele írja és rendezi a horrort. Az egyelőre ismeretlen című alkotás 2022. július 22-én debütál az Egyesült Államokban.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.