Hírek

Stork Natasa a legjobb női főszereplő díját kapta

Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre
Stork Natasa

Horvát Lili Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című filmjében nyújtott alakításáért Stork Natasa kapta a legjobb színésznő díját szombat este az antalyai filmfesztiválon Törökországban.

Az 57. Antalyai Nemzetközi Filmfesztivál zsűrije a legjobb színésznő díját Stork Natasának ítélte Horvát Lili filmjében nyújtott alakításáért.

Ez az első alkalom, hogy főszerepet játszhattam egy nagyjátékfilmben. Hihetetlen utazás volt egy szerelmes lélek mélyére. Horvát Lili volt a kalauzom ebben a rejtélyes világban – nagyon hálás vagyok neki a rendkívül érzékeny és intelligens útmutatásáért

– nyilatkozta Stork Natasa a díj átvételekor.

A Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című filmben Márta, a negyvenéves idegsebész szerelmes lesz. Fényes amerikai karrierjét hátrahagyva visszatér Budapestre, hogy új életet kezdjen a férfival. Ám Márta hiába vár a Szabadság-híd pesti hídfőjénél: a férfi nem jelenik meg a randevún. Márta kétségbeesetten a keresésére indul, de amikor rátalál, élete szerelme azt állítja: sohasem látta őt azelőtt.

Felkészülés-meghatározatlan-ideig-tartó-együttlétreA film főszereplői Stork Natasa és Bodó Viktor. További fontos szerepekben Vilmányi Benett, Nagy Zsolt és Lukáts Andor is feltűnik. A romantikus dráma Csernátony Dóra, Miskolczi Péter és Horvát Lili produkciójában, a Poste Restante gyártásában készült, a Nemzeti Filmintézet támogatásával. A film operatőre Maly Róbert volt.

A Mozinet forgalmazásában a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című filmet eddig már több mint 10.000-en látták a magyar mozikban.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható. Imádja, ha beleköttök az írásaiba! mlinarikmariann@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés