Hírek

Stranger Things animációs sorozat készül

stranger-things-4-evad-1

A Netflix olyan animációs sorozatot készít a Stranger Things univerzumban, ami „a szombat reggeli animációk hangulatát” idézi majd.

Ahogy oly sok népszerű franchise-t, a Netflix hallatlan sikerű Stranger Things univerzumát is utolérte az animációsodás: a Netflix animált kísérősorozatot rendelt mellé – írja a The Hollywood Reporter. Matt és Ross Duffer, a Stranger Things alkotói szerint a sorozat „a szombat reggeli meséket” kívánja megidézni: azt az érzést, amit a nyolcvan-kilencvenes évek gyerekei számára az akkori híres „mese”-sorozatok jelentettek.

A történet, a sorozat helye az univerzumban, a cím még nem ismert, és azt sem tudni, hogy kap-e vajon szerepet bármelyik ismert karakter az új műsorban.

A megvalósítást a Sydney-ben székelő Flying Bark animációs stúdió végzi. A Duffer testvérek executive produceri szerepet vállaltak.

A fő Stranger Things sorozat érkezőben lévő ötödik, záró évada mellett a Netflix egy élőszereplős kísérősorozatot is készít, és egy londoni színpadi produkciót is bejelentettek már. A Stranger Things a Netflix valaha volt legnépszerűbb angol nyelven készült sorozata.

Címkék

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com