Hírek

Stranger Things musical indul Londonban

stranger-things-4-evad-1

A Stranger Things sorozat mitológiája alapján készült musicalt a Tony-díjas Stephen Daldry rendezi.

A Netflix nagysikerű sorozata, a Stranger Things nemsokára megérkezik a londoni West End színpadjaira: musical készül a sorozatból, írja a Variety. A címe: Stranger Things: The First Shadow (kb. Az első árny) lesz.

A hírt a Netflix kedden jelentette be. A musical világpremierjét a Phoenix színházban tartják majd még ez évben (de konkrét dátum nem ismert). Írója a sorozat forgatókönyveiért (és executive produceri szerepéért) is felelős Kate Trefry, rendezője pedig a Tony-díjas Stephen Daldry (társrendező Justin Martin).

A darab a sorozat mitológiája alapján készül. „Hawkins, 1959: hétköznapi város hétköznapi aggodalmakkal. A fiatal Jim Hopper autója nem indul; Bob Newby nővére nem veszi komolyan Bob rádióműsorát; Joyce Maldonado csak érettségizni vágyik és aztán eltűnni a városból örökre. Amikor egy új tanuló, Henry Creel megérkezik, a családja megtapasztalja, hogy az újrakezdés korántsem egyszerű… és a múlt árnyai sokáig elérnek” – írja a musical szinopszisa.

A musical jegyei már tavasszal kaphatóak lesznek.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com