Hírek

Streamingre megy a Top Gun: Maverick, a Hang nélkül 2 és a Mission Impossible 7 is

No nem azonnal. A Paramount saját streaming szolgáltatást indít március 4-től Paramount Plus néven. Ide kerülnek majd fel régi alkotások, valamint olyan új filmek is, amelyek 35-45 napja már futnak a mozikban.

A Warner Bros. után most a Paramount nyit a streaming irányába. A stúdió azonban nem egy meglévő céggel áll össze, hanem saját szolgáltatásba kezd Paramount Plus néven.

Ezzel pedig olyan filmek kerülnek majd relatíve gyorsan streamingre a mozipremiert követően, mint az új Mission Impossible vagy a Hang nélkül folytatása.

Ezek a filmek 45 nappal a bemutatásuk után már láthatóak lesznek otthon is. Számos alkotás pedig azután kerül majd automatikusan a platformra, hogy lement a teljes mozis futamuk.

Ezek között van a Top Gun: Maverick, a Sonic the Hedgehog 2, a Transformers 7, Scream and Snake Eyes, valamint a Chris Pine főszereplésével érkező Dungeons and Dragons is.

Íme, a Top Gun: Maverick előzetese

A március 4-én induló csatornára, amely gyakorlatilag a CBS All Access-t váltja majd fel persze megannyi régebbi film is felkerül majd, valamint új saját gyártású filmek és sorozatok is érkeznek.

Jön például egy animációs Avatar-film és egy Avatar spin-off sorozat is. Prequelt kap a Kedvencek temetője, és újabb Star Trek sorozatokra is számíthatunk majd.

Ezek mellett szintén kisképernyős feldolgozást kap az Az olasz meló, a Grease, és a Yellowstone is előzménysorozattal jelentkezik.

A streaming háború legújabb szereplője egyelőre csak Amerikában van jelen, de szinte biztos, hogy idővel terjeszkedni fog majd a Paramount Plus is.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés