Hírek

Super Bowl trailerek

super-bowlSuper Bowl, az NFL amerikaifoci-bajnokság döntője már régóta nemcsak a sportról szól, hanem a reklámozás történetének is igen fontos eseménye. Ilyenkor nemcsak a legnagyobb márkák rukkolnak elő valamilyen látványos hirdetéssel, de a legfontosabb filmek trailerei is ilyenkor mutatkoznak be a tévében. Lássuk, a 47. Super Bowl milyen újdonságokat hozott a hétvégén!

A Star Trek Into Darkness mindössze fél perces trailere a Benedict Cumberbatch által alakított főgonoszra fókuszál – mi már tűkön ülünk, hogy láthassuk J.J. Abrams május közepén startoló űropuszát.

Nem kevésbé várós a Vasember harmadik része sem. A másfél perces előzetes 25 egész másodpercet szentel Robert Downey Jr. arcjátékának – nem kérdés, ki viszi a hátán a filmet.

A korábbiakból már elleshettek a rajongók pár képet, a Halálos iramban hatodik része azonban csak most rukkolt elő az első fecskékkel. Az előzetes egy percéből úgy tűnik, nem csak az autósüldüzések szerelmesei tobzódhatnak, de az akciófilmesek egész tábora – robbantás, verekedés, lövöldözés, lesz itt minden méghozzá teljes sztárparádéval.

Itthon még nem szenteltünk túl nagy figyelmet a Snitchnek – a filmschoolrejects.com szerzője mégiscsak adott neki egy bekezdést, annak ellenére, hogy az egész trailert már korábban bemutatták a készítők – talán a Dwayne Johnson főszereplésével készülő akciómozi a magyar nézők figyelmére is érdemes.

Ugyancsak kicsit bővebb bepillantást engedett a Super Bowl trailer Johnny Depp új filmjébe, a The Lone Rangerbe. A szellemes western a Karib-tenger kalózai készítőinek új mozija, ahol Depp ismét egy nem szokványos figurát alakít.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com