Hírek

Lois és Clark új köntösben – Superman & Lois előzetes

A CW tovább bővíti a szuperhős-univerzumát, ezúttal a DC alfája és omegája, Superman kap önálló sorozatot.

A Supergirlben bukkant fel először a Tyler Hoechlin által alakított kriptoni übermensch, most pedig a Crisis on Infinte Earth crossover epizódot követően saját sorozata indul. A zöld íjásszal indult, majd a Flash, A holnap legendái, a Batwoman és hasonló szériákkal bővülő univerzum tehát újabb fejezettel gazdagszik. Ráadásul az érkező Superman & Lois olyan tévéképernyőre készült sztorik után érkezik, mint a szitkom elemekkel vegyített Lois és Clark, valamint a hős eredetét elmesélő Smallville.

A CW sorozatához megérkezett az első kedvcsináló is, mely képregénykockákkal és narrációval vezet be minket az új történet világába.

Supermant és feleségét, Lois Lane-t (Elizabeth Tulloch) ezúttal nemcsak újságírókként ismerjük meg, hanem két gyermek, Jordan és Jonathan szüleiként. A kettős életük megpróbáltatásai pedig csak növekednek az utódok érkezésével, különösen, mikor a világ újból veszélybe kerül.

A Superman & Lois február 23-án debütál a CW csatornáján.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés