Hírek

Susan Sarandon, az anyatigris – Viper Club előzetes

Mit tehet egy édesanya, ha a fiát túszul ejtették Szíriában? A Viper Club Susan Sarandon főszereplésével mutatja be a tehetetlenségtől a tettekig vezető utat.

Az iráni származású amerikai Maryam Keshavarz mindössze második nagyjátékfilmje (a 2011-es Körülmény után) a Torontói Filmfesztiválon debütált a napokban. A Viper Club egy anyáról szól, aki kétségbeesetten próbálja elérni, hogy újságíró fiát kiszabadítsa a kormányzat a szíriai fogságából, de végül egy kisebb csoporttal összefogva a saját kezébe veszi az ügyet.

A Viper Club végig az anya perspektívájából mutatja be az eseményeket, így a film sikere legnagyobb részben Susan Sarandonon múlik – az előzetes alapján pedig az Oscar-díjas színésznő drámai túlzásoktól mentes, de határozott alakítást nyújt. A Viper Club további szerepeit Matt Bomer, Damian Young, Lola Kirke, Edie Falco, Julian Morris, Sheila Vand, Colby Minifie és Adepero Oduye alakítják.

A Viper Club október végétől lesz látható az amerikai mozikban, jövő januártól pedig YouTube-on – ugyanis a YouTube Originals gyártásában készült.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió.
Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..