Hírek

Kutyarománc olaszfűszerekkel – Susi és Tekergő előzetes

Megérkezett az új előzetes a hamarosan debütáló Susi és Tekergő élőszereplős remake-hez. Ahogy megszokhattuk, minden maradt a régiben, csak a képi világ lett sótlanabb.

1955-ben jelent meg a Susi és Tekergő című rajzfilm, ami egy kóbor kutya és a felsőosztályban élő eb szerelmét mutatta be. Közel sem mondható a Disney legnépszerűbbjének az alkotás, de tisztes kultusz övezi, így nem kerülhette el a stúdió jelenlegi remake-láza sem.

A különös döntés, hogy Susiékban nem bízik annyira a stúdió, hogy mozivászonra küldje őket,

így egyből a november közepén induló Disney+ szolgáltatáson landolt. A sztori szinte teljesen ugyanaz, mint elődje – az ikonikus spagettis jelenetet is láthatjuk természetesen. Az oroszlánkirály azzal vágott fel, hogy bár élőszereplősként reklámozták, de végig számítógépes effektekkel tarkított képet látunk. Susi és Tekergő esetében azonban valódi állatok vannak a képernyőn, akik a Babe-hez hasonlóan tátogni fognak. Az eredményt az előzetes alapján korai lenne meghirdetni, bár az látszik, mennyire unalmas a látványvilág. A CGI-szájú kutyák pedig nem segítenek a hitelesség látszatát kelteni.

Justin Theroux és Tessa Thompson szólaltatja meg a címszereplőket, de feltűnik mellettük Sam Elliott is szinkronszerepben. A Susi és Tekergő bemutatója november 12-re esik.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya