Hírek

Kutyarománc olaszfűszerekkel – Susi és Tekergő előzetes

Megérkezett az új előzetes a hamarosan debütáló Susi és Tekergő élőszereplős remake-hez. Ahogy megszokhattuk, minden maradt a régiben, csak a képi világ lett sótlanabb.

1955-ben jelent meg a Susi és Tekergő című rajzfilm, ami egy kóbor kutya és a felsőosztályban élő eb szerelmét mutatta be. Közel sem mondható a Disney legnépszerűbbjének az alkotás, de tisztes kultusz övezi, így nem kerülhette el a stúdió jelenlegi remake-láza sem.

A különös döntés, hogy Susiékban nem bízik annyira a stúdió, hogy mozivászonra küldje őket,

így egyből a november közepén induló Disney+ szolgáltatáson landolt. A sztori szinte teljesen ugyanaz, mint elődje – az ikonikus spagettis jelenetet is láthatjuk természetesen. Az oroszlánkirály azzal vágott fel, hogy bár élőszereplősként reklámozták, de végig számítógépes effektekkel tarkított képet látunk. Susi és Tekergő esetében azonban valódi állatok vannak a képernyőn, akik a Babe-hez hasonlóan tátogni fognak. Az eredményt az előzetes alapján korai lenne meghirdetni, bár az látszik, mennyire unalmas a látványvilág. A CGI-szájú kutyák pedig nem segítenek a hitelesség látszatát kelteni.

Justin Theroux és Tessa Thompson szólaltatja meg a címszereplőket, de feltűnik mellettük Sam Elliott is szinkronszerepben. A Susi és Tekergő bemutatója november 12-re esik.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..