Hírek

Sydney Sweeney és Glen Powell lesznek a 18+-os romantikus vígjáték főszereplői

Sydney-Sweeney-Glen-Powell

Will Gluck (Barátság extrákkal) egyelőre cím nélküli 18+-os romantikus vígjátékának főszereplői lesznek Sydney Sweeney és Glen Powell.

Hosszú szünet után tér vissza Will Gluck a teljes mértékben felnőtteknek szóló vígjáték műfajához, hiszen a Könnyű nőcske és a Barátság extrákkal rendezője az utóbbi években olyan filmekkel volt elfoglalva, mint az Annie, vagy a Nyúl Péter első és második része. Most a Collider írja, hogy

a rendező következő 18+-os vígjátékában a kétszeres Emmy-jelölt Sydney Sweeney (Eufória) és Glen Powell (Top Gun: Maverick) is szerepelni fog.

A romantikus vígjátékot a Sony Pictures gyártja, címét egyelőre nem tudni. Sajtóinformációk szerint a film Ilana Wolpert forgatókönyvéből készül, aki korábban a High School Musical sorozaton is dolgozott. A filmet még ebben az évben forgatnák, több információ a gyártás későbbi szakaszaiban várható.

Sydney Sweeney hatalmas ismertségre tett szert az Eufória és A Fehér Lótusz sorozatok sikere után. A színésznőt mindkét szerepéért jelölték Emmy-re 2022-ben. A színésznő korábban feltűnt a Big Time Adolescence és a Volt egyszer egy… Hollywood filmekben is, valamint A szolgálólány meséjében. Jövőre várhatóan belép a Sony Pókember-gonoszokat felvonultató univerzumába is, ugyanis szerepelni fog a Madame Web filmben Dakota Johnson mellett, aki a címszerepet alakítja.

Glen Powell korábban szerepelt Zoey Deutch-al a Netflixen elérhető A szerelem asszisztensei című romkomban. 2022-ben a színész 3 új filmmel is jelentkezett. Szerepelt Richard Linklater nosztalgikus Apollo-10,5: Űrkorszaki gyerekkor című animációs filmjében, majd Tom Cruise és Miles Teller mellett bizonyíthatta rátermettségét a Top Gun: Maverick egyik pilótájaként. Tavaly mutatták be a Devotion című a koreai háború idején játszódó háborús filmet is, de ez elkerülte a magyar mozikat. A jövőben Richard Linklater készülő akciófilmjében, a Hitmanben is viszontláthatjuk őt.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com