Hírek

Itt a vége: Sylvester Stallone nem lesz benne a Creed III-ban

Steven Caple Jr. a Creed 2 rendezője

Michael B Jordan rendezői debütálás 2022. november 23-n várható. Sylvester Stallone azonban az első két rész után nem tér vissza.

Hiába volt rendkívül sikeres az első két film, Sylvester Stallone nem lesz ott a Creed III-ban. Már korábban terjedtek pletykák kimaradásáról, de a színész egy Instagram kommentben adott választ véglegesen. Stallone ügynöke mindezt meg is erősítette a The Hollywood Reporter megkeresésére: nem vesz részt az MGM újabb boxfilmjében. További kommentárt nem fűztek hozzá.

A 74 éves színész egyébként kifejezetten jól járt az előző két résszel, amelyben Rocky Balboa ikonikus szerepét játszotta újra. A Creed: Apollo fia és a Creed II című filmekben a Michael B. Jordan által alakított Adonis Creed mentorát játszotta el. Az első részben nyújtott alakításáért 2015-ben Oscar-díjra jelölték legjobb férfi mellékszereplő kategóriában. Az első és a 2018 novemberében bemutatott második rész is nagy kritikai és közönségsikert hozott.

A Creed III premierje 2022. november 23-án várható, és ez lesz a korábbi főszereplő, Michael B. Jordan rendezői bemutatkozása.

Sylvester Stallone rajongóinak azért így is van mire várni. A színész nemrég jelentette be, hogy befejezte a Rocky IV rendezői változatának vágási munkáit.

Instagram profilján közzétett videójában elmondta, hogy úgy érzi, ez a film sosem volt olyan, mint ahogy ő szerette volna, ezért nagyon hálás, hogy visszatérhetett, és megmutathatja saját verzióját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés

Az 1985-ben készült film nagy siker volt annak idején. Ez a film volt Dolph Lundgren bemutatkozása, ő játszotta Ivan Dragót, a világhírű szovjet bokszolót. Ez a film volt ugyanakkor Carl Weathers utolsó alakítása Apollo szerepében.

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, felelős szerkesztő. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. sergoandras@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés