Hírek

Két hétig szabadon nézhető a Viasat Explore, a Viasat History és a Viasat Nature

Hatalmas folyók

A három Viasat csatorna számos premierrel várja az érdeklődőket. A Hatalmas folyók című sorozatban például a sztárhorgász, Jeremy Wade látogatott el a Dunához egy különleges halfaj miatt. A három csatorna augusztus 14. és 31. között minden előfizető számára korlátlanul áll rendelkezésre.

Az adrenalinfüggő tévénézők a Viasat Explore, a múlt kedvelői a Viasat History, a természetkedvelők pedig a Viasat Nature műsoraival – köztük számos premierrel – búcsúztathatják a nyarat. A három csatorna ebben a hónapban 14. és 31. között minden előfizető számára szabadon áll rendelkezésre.

A szórakoztató informálást előtérbe helyezve, ez alkalomból is több újdonsággal készülünk. A Viasat Explore-on például augusztus 15-én 20:10-től rajtol a világhírű sztárhorgász, Jeremy Wade új műsora, a Hatalmas folyók.

Ennek egyik epizódjában a kalandor műsorvezető Magyarországra, a Dunához látogatott egy eltűnt hal után kutatva. Augusztus 20-án pedig 21:45-től indítjuk az Ausztrál aranyásók dokurealty 5. évadát, amelyet nagyon szeret a közönségünk  – árulta el Horváth Tamás, a vállalat magyarországi vezetője.

A nyitott időszakban nem csak az adrenalinfüggők elégíthetik ki vágyaikat: a cukiságfaktorhoz a Viasat Nature A Yorkshire-i állatorvos című műsora járul hozzá minden hétköznap 16:25-től. Vasárnaponként 14 órától pedig a Vad Kanada II. repíti el nézőit egy másik kontinensre, különböző állatfajokat bemutatva.

A történelem kedvelői számára újdonság lehet a Viasat History augusztusi tematikája, amely minden egyes nap 18 órától felfedi, hogy mi történt aznap a múltban

– többek között érdekességek derülnek ki Churchillről, Rooseveltről, Anna Frankról, Kolombusz Kristófról, de mélyebb ismeretek szerezhetők a rózsák háborújáról, a Hirosimát ért atombomba-támadásról, Párizs felszabadításáról, illetve a harmadik keresztes hadjáratról is.

A Viasat Explore a 72-es, a Viasat History a 73-as, a Viasat Nature pedig a 75-ös programhelyen lesz elérhető a kódolatlan időszak alatt.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. mlinarikmariann@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya