Hírek

Szakít egymással a Disney és Jerry Bruckheimer

Jerry Bruckheimer Honored With Star On The Hollywood Walk Of FameHuszonöt sikeres év után szakít egymással a Disney és Jerry Bruckheimer, miután a páros legújabb közös munkája, A magányos lovas című western jelentős veszteséggel nyitott a mozikban.

A világ elsőszámú médiabirodalmának számító Disney csütörtkön jelentette be döntését, így hivatalossá válta  szakítás Jerry Bruckheimer producerrel, akivel az elmúlt évtizedek alatt összesen 27 filmet készített a stúdió, köztük olyan kasszasikereket, mint A Karib-tenger kalózai, az Armageddon, a Pearl Harbor – Égi háború vagy A nemzet aranya.

A filmek közül a Bruckheimer produceri közreműködésével és Johnny Depp főszereplésével készült A Karib-tenger kalózai című kalandfilm-sorozat eddigi négy része 3,7 milliárd dollárt termelt.

A páros július óta mozikban futó legújabb produkciója, A magányos lovas ugyanakkor nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a Disney mintegy 190 millió dolláros veszteségre számít.

A két fél megállapodott, hogy befejezik a jelenleg még futó közös filmek, köztük A Karib-tenger kalózai és A nemzet aranya folytatásának munkálatait. Azt a szerződést, amely előjogot biztosít a médiacégnek Bruckheimer filmötleteire azonban nem újítják meg.

A kalózsorozat legújabb, ötödik részének eredetileg 2015 nyarára tervezett bemutatóját legalább egy évvel későbbre halasztották, a produkció költségvetését pedig jelentősen szűkítik.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya