Hírek

A Száll a kakukk fészkére zsarnok nővére saját sorozatot kap

Sarah Paulson és Ryan Murphy készíti a Netflixnek a Ratched nővért bemutató sorozatot, mely a tervek szerint alaposan körüljárja a Száll a kakukk fészkére legemlékezetesebb karakterét.

A Netflix két évadot és 18 epizódot szán a hírhedt nővér bemutatására. A cselekmény 1947-ben kezdődik majd és egészen addig tart, míg szörnyűséges, autoriter figurává válik egy elmegyógyintézet élén. Sarah Paulson játssza majd a főszerepet, akire első látásra remekül illik a szerep, ám nem lesz egyszerű dolga. Milos Forman filmjében ugyanis Louise Fletcher kiválóan találta el a karaktert – munkája Oscar-díjat is ért számára.

Nem ez az első közös munkája Ryan Murphy-nek és Paulsonnak,

hiszen korábban együtt dolgoztak az Amerikai Horror Story-ban is. Murphy ezen felül a Kés/Alatt, a Scream Queens és a Glee című sorozatok készítője is volt. A jelek tehát azt mutatják, hogy megbízható kezekben van Ken Kesey karakterének eredettörténete.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..