Hírek

Szellemirtók kicsit másképp az AXN jóvoltából

ghostbusters-2016 A júliusban érkező legújabb Szellemirtók film kapcsán több meglepetéssel is várja a rajongókat az AXN műsora. Újranézheted a korábbi klasszikus eredetiket, és egy különleges kreatív stáb által összerakott szpot-sorozat is vár rád, hogy hangulatba kerülj a film premieréig!

Az AXN egyrészt leadja a Szellemirtók (immáron) első és második részét június 17-én, illetve június 18-án 21 órától. Másrészt „a csatorna kreatív csapata kisfilmekben idézi meg az első két rész szellemét. A szpotokban egy rajongó kísértetlány kalandjain keresztül elevenítik fel az előzményeket, a lány bármit megtenne azért, hogy közel kerülhessen a kedvenceihez. A kreatívok munkájának végeredménye négy kisfilm lesz, ezek közül az elsőt már adásban is láthatja a közönség, a többit egyelőre online tekinthetik meg” – áll a csatorna hivatalos közleményében.

A szpotok ötletes összevágással képeznek dialógusokat az eredeti filmek szereplői és az elszánt rajongó, Vakarcs Eszter között.

A szpotok stáblistáját alább olvashatjátok.

Koncepció: Mihola Péter, Pistár László
Rendező: Mihola Péter, Pistár László
Szereplő: Vakarcs Eszter
Grafikusok: Hornyák Róbert, Horváth “Lemon” Ádám, Sárffi Tamás, Szobota Viktor
Hangmérnök: Győri Balázs
Smink: Flórián Fanni
Világosító: Schotner Olivér
Operatőr: Kulcsár Artúr
Gyártásvezető: Király Éva

Az új alkotást eleinte a korábbi részeket rendező Ivan Reitman keze között kelt volna életre, ő azonban lemondott a feladatról, és csak producerként segíti az új produkciót. Így került a rendezői székbe az a Paul Feig, aki korábban A kém, a Koszorúslányok vagy a Női szervek című vígjátékokat is készítette. Tekintve, hogy a projekt az elejétől fogva egy csak női főszereplőkből álló vígjátéknak indult, teljesen érthető Feig kiválasztása. A csapat ezúttal négy nőből áll tehát, őket Melissa McCarthy, Kate McKinnon, Kristen Wiig és Leslie Jones alakítja. De akiknek túl sok lenne a változás és hiányolják a régi arcokat, azok is megnyugodhatnak: visszatér Bill Murray, Dan Aykroyd és Sigourney Weaver is. A gárdát pedig Chris Hemsworth erősíti tovább egy vicces szerepben.

A történet 30 évvel később játszódik, mint az eredeti filmek, de a probléma kísértetiesen hasonló a korábbiakhoz. Ez részben annak is köszönhető, hogy nem feltétlen folytatást akartak a készítők, hanem egy újragondolt filmet, kissé más műfajjal és új szereplőkkel.

A július 28-án érkező legújabb film előzetesei:

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com