Hírek Sorozat

Szeptember végén jön a Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. című sorozat

SHIELDSzeptember 24-én mutatják be a tengerentúlon a Bosszúállók televíziós oldalhajtását, a Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. című sorozatot.

Azt már jó ideje tudni, hogy önálló sorozatot kap a Marvel univerzumból megismert S.H.I.E.L.D. ügynökség, élén Coulson ügynökkel, csak a premierdátumot nem mondták ki még konkrétan. Mindeddig, tegnap úgyis kiderült, hogy szeptember 24-én jön el a képregényfilmek rajongóinak nagy napja – ráadásul egy szokásosnál jóval komolyabb költségvetésű pilotra kell felkészülni.

Az ABC televíziós csatorna minden bizonnyal jó lóra tett a szériával, már csak az a kérdés, hogy az egyszeri néző bizakodhat-e a minőségi élményben? S bár a sablonos karakterek (kém, pilóta, mérnök, biokémikus, hacker) összeverbuválására kihegyezett trailer alapján jómagam fintorgok valamelyest, a remény még nem veszett ki belőlem, hiszen a sorozathoz a Bosszúállók televíziós fronton (Firefly) is maradandót alkotó rendezője, Joss Whedon is a nevét adta.

Kiss Tamás

Kiss Tamás

Kiss Tamás a Vászon nélkül és a Fesztivál rovat szerkesztője. Gimnáziumi tanárként mozgóképkultúra és médiaismeret, illetve történelem tárgyakat oktat. Rajong a western, a horror és a gettófilm műfajáért, valamint Brian De Palma és Sidney Lumet munkásságáért.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..