Hírek

Szeptemberben érkezik a Dianáról szóló film

NAOMI+WATTS+PRINCESS+DIANADiana hercegné ma lenne 52 éves. Mindenki emlékezetében él a szívek hercegnője, az ikon, akit mindenki szeretett és tisztelt. Maga volt az elegancia, a kedvesség, aki rengeteg jótékonysági szervezetben tevékenykedett, és nagyon sokat tett világszerte a hátrányos helyzetű, háború sújtotta övezetekben élő emberekért, gyerekekért. A nép hercegnője volt, ahogy Tony Blair nevezte őt a megemlékező beszédében.

Szeptember 19-én mutatja be a Pro Video Film a Diana című filmet, ami Lady Diana életének utolsó két évét öleli fel Naomi Watts főszereplésével. Az alkotás a magánembert mutatja be, valamint Diana hercegné állandó küzdelmét az életét megkeserítő sajtó érdeklődésével és titkos kapcsolatát a pakisztáni szívsebésszel, Dr Khannal, aki mellett Diana magára talált. Dr Khant a Lost sorozatból már jól ismert Naveen Andrews kelti életre.

Naomi Watts egy interjújában elmondta, hogy hatalmas kihívás, és megtiszteltetés volt számára a szerep,  de ugyanakkor borzasztóan félt is Diana bőrébe bújni. „Diana a történelmünk része, egy hihetetlenül elbűvölő asszony, egy ikon, példakép.” – tette hozzá az Oscar-jelölt színésznő.

Naomi azt is elárulta, hogy a film alkotói keresték meg a forgatókönyvvel, amit már első olvasásra nagyon megrázónak, hatásosnak talált, és képtelen volt a felkérésre nemet mondani. Szerepére való alapos felkészülés során a színésznő sok időt töltött Kensingtonban, és rengeteg olyan helyszínt, búvóhelyet is meglátogatott, ahol Diana megfordult, mint pl a Harbour Club, vagy a Beauchamp Place.

https://www.youtube.com/watch?v=6PxrQOwxOzQ

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com