Hírek

Szétszedik Tom Cruise-t a kínaiak

jack-reacher-tom-cruiseKínában népszerűsíti új filmjét Tom Cruise, aki rendkívül népszerű a hatalmas országban. A Jack Reacher: Nincs visszaútnak két bemutatója is volt, az egyik Sanghajban, a másik Pekingben, és a testőröknek nagyon kellett vigyázniuk Tom Cruise-ra, nehogy szétszedjék őt a rajongók.

A szupersztár azonban állta a sarat, mindenhol engedte, hogy szelfik százait készítsék vele, sosem fagyott le az arcáról kisfiús mosolya.

Nem véletlen, hogy az új Jack Reacher-filmet pont Kínában indítják útjára. Az előző rész Észak-Amerikában „csak” 80 millió dollárt hozott, holott egy Tom Cruise neve által fémjelzett, ráadásul rendesen megcsinált akciófilm jóval százmillió fölé szokott menni csak otthon. A produkciót a külföldi közönség mentette meg, A nem-amerikaiak 130 millió dollárt hagytak a mozipénztárakban, és ebben komoly része volt a kínaiaknak és a japánoknak, akik szintén félistenként tisztelik Cruise-t. Az ázsiai közönség egyre fontosabb Hollywood számára, a kínai filmgyárak kezdenek beszállni az amerikai produkciókba, és egyre több közös film készül. Jó példa erre a legutóbbi Transformers-film, amelyet részben Kínában forgattak, és kínai sztárok is szerepelnek benne, illetve a jövőre látható A Nagy Fal, amelyben Matt Damon sárkányokat öl a mondott objektum tetején.

Akciós film – Jack Reacher: Nincs visszaút

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com