Hírek

Szex, pia és Charlie Sheen – Indul a Nyugi, Charlie! a VIASAT3-on

nyugi-charlie2Szex, pia és düh. Az amerikai színész, Charlie Sheen elmondhatja magáról, hogy nemcsak egész élete, hanem szerepei is ebből a három dologból tevődnek össze. A VIASAT3-on a héten debütáló Nyugi, Charlie! című komédia sem lóg ki a sorból: Sheen ebben egy profi baseball-játékosból lett botcsinálta terapeutát alakít, aki dühterápiára rendelt embereken segít.

A sorozathoz a mai napig fontos rekord kapcsolódik: amerikai premierjét 5,74 millió néző látta, a kábeltelevíziók történetében azóta egyetlen szituációs komédia debütálása sem volt ilyen sikeres. Az érdeklődés persze nem volt véletlen, Charlie Sheen azután kezdte el forgatni, hogy botrányai miatt elküldték a Két pasi – meg egy kicsi készítői.

A Nyugi, Charlie! főszereplője persze nemcsak másokon segít, a pszichológust alakító Sheen maga is terapeutához jár (Selma Blair), akivel a munkakapcsolaton kívül a szex is összeköti. Életét pedig tovább nehezíti elvált felesége (Shawnee Smith), valamint közösen nevelt lányuk (Daniela Bobadilla) is.

Nyugi, Charlie! minden hétköznap este 19:35-kor a VIASAT3 műsorán.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés