Hírek

Becsöngettek, nemsokára itt a Szexoktatás harmadik évada

A sikeres első két évad után, 2021. szeptember 17-én végre elkezdhetjük nézni a Szexoktatás (Sex Education) harmadik évadát. Addig is itt a sorozat előzetese, ami igencsak kedvet csinál a sorozat folytatásához.

A Szexoktatás első évada 2019. januárjában került fel a Netflix kínálatára. Könnyed és humoros hangvétele ellenére igencsak hiánypótló sorozat lett, ami a fiatalok szexuális ismereteit illeti. No nem fizikai, hanem lelki téren. Csupa olyan dologról beszél, amiről igencsak kéne, de még napjainkban sem igazán tudunk vagy akarunk.

A sorozat nem csak beszél a tinikorosztály kérdéseiről, tulajdonképpen válaszokat, tanácsokat is szolgáltat.

A második éved még tovább megy, vagyis még több témát felvonultat, de a színvonal semmit sem csökken, sőt! A Filmtekercs.hu “Szerintünk ezek voltak 2019-2020 legjobb sorozatai” listáján a 18. helyet érte el.

Az Emmy-jelölések elé: Szerintünk ezek voltak 2019-2020 legjobb sorozatai

A harmadik évadban minden korábbi szereplő visszatér a suliba. Sőt, új szereplők is bemutatkoznak, például Jason Issacs Michael Groff (Alistair Petrie) bátyjaként. A tinis zsongás mellett a suliban is történt egy-két változás. Az új igazgató (Jemima Kirk) fejébe veszi, hogy visszaállítja az iskola hírnevét, ráadásul ezt elég radikálisan teszi. Előkerülnek az iskolai egyenruhák!

A többi újdonságra már csak kevesebb mint két hetet kell várni, szeptember 17-én érkezik a Szexoktatás harmadik évada a Netflixre.

Keleti Léda

Podcast

Hirdetés

Hirdetés