Hírek

Szexuális visszaélés miatt vették elő a Squid Game színészét

Nemrég nyert Golden Globe-ot a Nyerd meg az életed (Squid Game) mellékszerepéért Oh Yeong-su, most azonban szexuális visszaéléssel kapcsolatos vádakat kapott a nyakába.

Kevés sorozatot láttak annyian 2021-ben, mint a Squid Game-et, így sokak számára ismerős lehet a legidősebb, 1-es számú játékost játszó Oh Yeong-su arca. Úgy néz ki, hogy a színész bajba került, még ha komoly retorziói nem is születtek az esetnek. A dél-koreai Szuvonban ügyészek nyilvánosságra hozták, hogy vádat emeltek Oh ellen. A 78 éves férfi a gyanú szerint 2017 közepén illetlenül fogdosott egy nőt.

Az állítólagos áldozat 2021 decemberében panaszt tett Oh ellen.

A hatóságok 2022 áprilisában lezárták az ügyet, de az áldozat kérésére újra megnyitották. Oh az ügyészek kihallgatásakor tagadta a vádakat. Később egy tévécsatornának nyilatkozta: „Csak fogtam a kezét, hogy körbevezessem a tó körül. Bocsánatot kértem, mert [az illető] azt mondta, hogy nem csinál belőle felhajtást, de ez nem jelenti azt, hogy elismerem a vádakat.”

Az AFP hírügynökség megszólaltatott az ügyben egy szuvoni bírósági tisztviselőt, aki szerint „minden, amiről a helyi média beszámolt, nem felel meg a valóságnak”. Az ügynökség hozzátette, hogy a koreai kulturális minisztérium a vádemelés után levette a műsorról egy kormányzati tévéreklámot, amelyben Oh szerepelt.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com