Hírek

Sziget 2016: Teltházas vetítések és emlékezetes magyar filmes pillanatok

sziget_2016A #SzigetMozi a Filmalap és a Sziget tavaly startolt közös kezdeményezése, melynek keretében augusztus 10-16. között minden nap magyar filmeket nézhet Európa legmenőbb könnyűzenei és kulturális fesztiváljának közönsége, jó hangulattal indította az idei szezont – amint azt a #SzigetMozi első napjairól készült hangulatjelentő videó is bizonyítja.

A Gyere, ülj mellém! Nézzünk magyar filmeket a Szigeten! mottójú ingyenes vetítéssorozat kiemelkedő magyar mozisikereket és a nemzetközi filmfesztiválok kedvenc magyar alkotásait tűzi műsorra minden nap 13 órától, a légkondicionált vetítősátor mellett pattogatott kukorica is várja a közönséget. A szervezők a közönség véleményére is kíváncsiak, a #SzigetMozi-ban minden vetítés végén lehet szavazni a látott filmről.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. [email protected]

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés