Hírek

Színész lett Hadházi Lászlóból és Kiss Ádámból

Kiss_hadháziRendhagyó eseménnyel fejeződött be a közeljövő magyar sikerfilmjének ígérkező Dumapárbaj utolsó forgatási napja. A két egymással rivalizáló stand-upost alakító Hadházi Lászlót és Kiss Ádámot a film rendezője az utolsó csapó után „hivatalosan” színésszé avatta.

Paczolay Béla a színészi oklevelek átadásakor külön kiemelte, hogy a két humorista minden elvárása felett teljesített. Komolyan vették a felkészülést a szerepeikre, hihetetlen profi hozzáállással játszottak a kamerák előtt, és állták a sarat az olyan tapasztalt színészek oldalán, mint Eszenyi Enikő, Vajdai Vilmos, Jordán Adél, Kamarás Iván vagy Gubik Ági.

A színészi oklevelek átvételekor a meghatottságtól első percben megszólalni sem tudó Hadházi László megígérte, hogy kiemelt helyen tartja majd otthon az oklevelet. Halkan hozzátette: nála ez a konyhában a hűtőszekrény körül található. Kiss Ádám miután mindenkitől begyűjtötte a gratulációkat, azért kedvesen odaszúrt kollégájának, hogy látszik, ő egy céltudatosabb, energikusabb generáció tagja, mert pont akkor lett belőle is színész, mint Hadházi Lászlóból, csak neki ez 29 évesen sikerült, míg cimborája ezt jóval túl a negyvenen érte el.

Kiss nem titkolta, hogy derekasan meg kellett küzdenie a Dumapárbaj felvételein a rá váró feladatokkal és apa-anyait beleadott, hogy a legjobb formáját hozza. Már csak egy kérdés maradt nyitva, hogy a közönségnek, hogy tetszik mindaz, amit ők ketten szívvel lélekkel csináltak. Afelől biztosak lehetünk, hogy szem nem marad majd szárazon, alakításaikat látva. Három hónap múlva mindenkinek kiderül, mire mentek egymással: a Dumapárbaj decemberben érkezik a mozikba.

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com