Hírek

Szinkronos előzetes: A kém

AKem_jelenetfoto (2)Méghogy Hollywoodnak nem egy rugóra jár az agya! Melissa McCarthy és Budapest ugyanazt játssza, mint mindig, és megint működik: A kém előzetese kifejezetten viccesre sikerült.

Susan Cooper (Melissa McCarthy) a CIA elemzője, ebben a tekintetben az egyik legjobb. Miután társa (Jude Law) és az ügynökség legjobb ügynöke (Jason Statham) lebukik, ő az egyetlen, akit éppen bevetésre lehetne küldeni: életében először terepen is kell kipróbálnia magát.

Melissa McCarthy a Tammy, a Személyiségtolvaj és a Női szervek után ismét egy elegánsnak éppen nem mondható, de nagyszájú és kemény csajt alakít. Budapest pedig a Suszter, szabó, baka, kém, az Én, a kém és a München után ismét egy kémekkel teli várost alakít. Minden rosszaság ellenére egészen szórakoztatónak tűnik A kém előzetes, én legalábbis kétszer is nevettem ezen, ami egész jó arány két és fél perchez képest.

Avatar

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. [email protected]

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya