Hírek

Szinkronos előzetes: A kém

AKem_jelenetfoto (2)Méghogy Hollywoodnak nem egy rugóra jár az agya! Melissa McCarthy és Budapest ugyanazt játssza, mint mindig, és megint működik: A kém előzetese kifejezetten viccesre sikerült.

Susan Cooper (Melissa McCarthy) a CIA elemzője, ebben a tekintetben az egyik legjobb. Miután társa (Jude Law) és az ügynökség legjobb ügynöke (Jason Statham) lebukik, ő az egyetlen, akit éppen bevetésre lehetne küldeni: életében először terepen is kell kipróbálnia magát.

Melissa McCarthy a Tammy, a Személyiségtolvaj és a Női szervek után ismét egy elegánsnak éppen nem mondható, de nagyszájú és kemény csajt alakít. Budapest pedig a Suszter, szabó, baka, kém, az Én, a kém és a München után ismét egy kémekkel teli várost alakít. Minden rosszaság ellenére egészen szórakoztatónak tűnik A kém előzetes, én legalábbis kétszer is nevettem ezen, ami egész jó arány két és fél perchez képest.

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!