Hírek

Szívmelengető kalandnak ígérkezik a Barátom, Róbert Gida – ELŐZETES

Kijött a Ewan McGregor nevével fémjelzett Barátom, Róbert Gida első trailere, ami az ismerős figurákon és a nosztalgián túl egy aranyos családi kaland ígéretét is magában hordozza.

Micimackó és társai pár hónapja már színre léptek a Barátom, Róbert Gida első teaserében, ám most a szolid ízelítő után mélyebb betekintést nyerünk az előszereplős Disney-film részleteibe. A Margot Robbie és Domnhall Gleeson nevével fémjelzett Viszlát, Christopher Robin realista megközelítése helyett a Disney egy sokkal mesésebb, klasszikusabb köntösben vezeti vissza nézőit a Százholdas Pagonyba, ahol viszontláthatjuk a legendás mesekönyv ismerős figuráit is. Nem is akárhogy!

Micimackó és társai ugyanis régi plüssfigurákra hajazó karakteranimációban térnek vissza, melynek nosztalgikus bája már a trailerben is ellenállhatatlan. A. A. Mile közismert mesehőseinek hangjait Jim Cummings (Micimackó), Chris O’Dowd (Tigris), Toby Jones (Bagoly) és Brad Garrett (Füles) kölcsönzik majd, a címszerepben pedig Ewan McGregor tűnik majd fel, aki nemrégiben már készített egy közös filmet a Disney-vel, a tavalyi A szépség és szörnyetegben a karizmatikus gyertyatartó, Lumiére orgánumáért volt felelős.

A filmet augusztus 2-án mutatják be a hazai mozikban.

Papp Atilla

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya