Hírek

Szívmelengető kalandnak ígérkezik a Barátom, Róbert Gida – ELŐZETES

Kijött a Ewan McGregor nevével fémjelzett Barátom, Róbert Gida első trailere, ami az ismerős figurákon és a nosztalgián túl egy aranyos családi kaland ígéretét is magában hordozza.

Micimackó és társai pár hónapja már színre léptek a Barátom, Róbert Gida első teaserében, ám most a szolid ízelítő után mélyebb betekintést nyerünk az előszereplős Disney-film részleteibe. A Margot Robbie és Domnhall Gleeson nevével fémjelzett Viszlát, Christopher Robin realista megközelítése helyett a Disney egy sokkal mesésebb, klasszikusabb köntösben vezeti vissza nézőit a Százholdas Pagonyba, ahol viszontláthatjuk a legendás mesekönyv ismerős figuráit is. Nem is akárhogy!

Micimackó és társai ugyanis régi plüssfigurákra hajazó karakteranimációban térnek vissza, melynek nosztalgikus bája már a trailerben is ellenállhatatlan. A. A. Mile közismert mesehőseinek hangjait Jim Cummings (Micimackó), Chris O’Dowd (Tigris), Toby Jones (Bagoly) és Brad Garrett (Füles) kölcsönzik majd, a címszerepben pedig Ewan McGregor tűnik majd fel, aki nemrégiben már készített egy közös filmet a Disney-vel, a tavalyi A szépség és szörnyetegben a karizmatikus gyertyatartó, Lumiére orgánumáért volt felelős.

A filmet augusztus 2-án mutatják be a hazai mozikban.