Hírek

Szó nélkül lopakodott be a Trónok harca 5. részének előzetese

A fél világ konkrétan még meg sem nézte a Trónok harca záróévadának 4. epizódját, máris itt az 5. rész előzetese. Sokat nem mond, de annál többet sejtet.

Túl vagyunk a nagy csatán, most jön az utolsó. Ha csak a 4. és az 5. rész előzetesét nézzük meg, az ember azt is hihetné, hogy a kettő között nem történt semmi. Ez persze korántsem igaz. A Trónok harca legújabb epizódjában ismét a karaktereké és a fennálló erőviszonyoké volt a főszerep. Olvastad már az eredeti műről írt kritikánkat?

A 4. rész mindenképpen előrébb vitte a történetet, hol szálakat elvarrva, hol szálakat tovább nyújtva. Volt itt minden: szex, visszautasítás, családi titkok felfedése, ígéretek megszegése és újabb képletes hátbaszúrások. Ráadásul még Szellem is végre kicsit nagyobb figyelmet kapott, noha az internet népe szerint jóval többet érdemelt volna. De vajon volt-e a részben durván sokkoló jelenet?

Az újabb több mint egy órás 5. felvonás pedig az előzetes alapján most már tényleg elhozza a végső csatát Királyvár területére. A lezárás kanyarjában pedig jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon sikerült-e a készítőknek megmenteniük a sorozatot.

Szerintünk ezek a legjobb Trónok harca karakterek!

És hogy a célegyenes záró, azaz a 6. részére ki is marad életben, az a következő héten kiderül.

Az 5. rész tehát egy hét múlva érkezik, ezzel pedig még egy lépéssel közelebb kerültünk a kortárs sorozatvilág legnagyobb számának lezárásához. De senki se búsuljon, állítólag már most három új Trónok harca-sorozat készül.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..