Hírek

„Szó sem lehet róla” – Dwayne Johnson visszautasította Vin Diesel felkérését

Vin-Diesel-Dwayne-Johnson-Halálos-iramban

Dwayne Johnson megerősítette egy interjúban, hogy Vin Diesel nyilvános levele ellenére sem tér vissza a Halálos iramban (Fast & Furious) franchisehoz.

Minden remény elszállt, hogy újra együtt lássuk Dominic Torettot és Luke Hobbs-t a Halálos iramban folytatásaiban. Vin Diesel még novemberben posztolt Instagram oldalára egy szívhez szóló terjedelmes üzenetet, amiben Dwayne Johnsont kérlelte, hogy térjen vissza a franchisehoz:

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

„Kistestvérem, Dwayne… eljött az idő. A világ várja a Halálos iramban 10-et. Ne hagyd el a franchise-t, fontos szereped van. Hobbsot nem tudja más eljátszani. Remélem kapsz az alkalmon és beteljesíted a végzeted.”

Dwayne Johnson viszont sziklaszilárdan kitart a döntése mellett,

és nem vesz részt a tizedik installációban, írja a Variety. A színész a CNN-nek adott interjújában kifogásolta, hogy miután ők ketten már hónapokkal előtte megbeszélték a dolgot, Diesel ezúttal nyilvános módon, a közösségi médián fordult hozzá. Johnson lezártnak tekinti az ügyet, mondván:

„Határozottan, de udvariasan tudtára adtam, hogy nem jövök vissza. Elmondtam, hogy mindig is támogatni fogom a szereplőgárdát és szurkolni fogok a franchise sikerének, de nincs semmi esély rá, hogy visszatérjek.

A Szikla becenévre hallgató sztár manipulációnak nevezte színésztársa publikus üzenetét,

amiben Diesel saját gyerekeit és az elhunyt Paul Walkert is felhozta. A kettejük közti hosszan tartó konfliktus, ami végül Dwayne Johnson távozásával végződött, a filmek forgatása közben kezdődött. A főszerepet játszó és producerkedő Vin Diesel saját bevallása szerint is kemény volt akkoriban az újonc Johnsonnal.

Dwayne Johnson 2011-ben, az ötödik Halálos iramban film során csatlakozott az F&F famíliához. Az általa játszott Luke Hobbs Dominic Toretto ellenfeleként mutatkozott be, majd később csatlakozott a bandához. Ezt követően Johnson a franchise legelső, Hobbs és Shaw című spin-offjában is szerepelt Jason Statham oldalán. A most nélküle készülő Halálos iramban 10ben visszatér a szokásos csapat és Justin Lin rendező is, a film pedig 2023. április 7-én debütál majd.

Takács Janka

Janka jelenleg elsőéves hallgató a párizsi Sciences Po egyetem média és kommunikáció szakán. Mozifüggő, legfőképp a régi hollywood-i filmeket és az indie filmeket kedveli, de egy ütős filmzenével bármikor le lehet venni a lábáról.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!